Boe og Mogensen uddeler øretæver i VM-premiere

Det blev som ventet til dansk sejr, da Mathias Boe og Carsten Mogensen onsdag gjorde deres entré ved VM i badminton i Ballerup.

Den tredjeseedede herredouble, der var oversidder i første runde, er videre til 1/8-finalen efter en sikker sejr over verdensranglistens nummer 32, Chauyt Triyachart og Danny Bawa Chrisnanta fra Singapore.

Cifrene blev 21-8, 21-16 i danskernes favør.

Mathias Boe og Carsten Mogensen opbyggede fra begyndelsen af kampen en sikker føring, og der var på intet tidspunkt spænding om udfaldet i første sæt.

Det ændrede sig fra begyndelsen af andet sæt, hvor parret fra Singapore bragte sig foran 7-2.

Det fik opbakningen frem hos publikum i Ballerup Super Arena i kampen, der indtil da havde været lidet ophidsende at overvære rent spændingsmæssigt.

Danskerne fik kontakt ved 9-9, og derefter kontrollerede de resten af kampen.

I 1/8-finalen skal Mathias Boe og Carsten Mogensen møde tyskerne Michael Fuchs og Johannes Schöttler.

Boe og Mogensen vandt sidste år sølv ved VM i Guangzhou, og for to år siden erobrede de en medalje af samme karat ved OL i London.

Parret har dog ikke haft de bedste forberedelser i tiden op til VM. For tre måneder siden blev Mathias Boe opereret for brok i navlen, hvilket tvang ham til en længere pause.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip