Bødker assisterer i sejr over danskerløse Anaheim

Mikkel Bødker er kommet godt fra start for Colorado Avalanche efter skiftet til klubben i slutningen af februar, og natten til torsdag dansk tid satte han igen point på tavlen for holdet i NHL.

Bødker stod for assisten til 1-0-målet i første periode i 3-0-sejren på hjemmebane over Anaheim Ducks, der havde placeret målmand Frederik Andersen på bænken i hele kampen.

Dermed blev der ikke tale om et danskeropgør på isen, men Frederik Andersens vikar i målet, John Gibson, imponerede ikke voldsomt, så måske Andersen kan være tilbage i målet til holdets næste kamp.

Anaheim har ellers været stærkt spillende på det seneste, og holdet dominerede også spillemæssigt i Colorado.

Men da holdet ikke kunne score på 37 skudforsøg, og Gibson samtidig lod tre skud passere på blot 26 Colorado-forsøg, var hjemmesejren en realitet.

Mikkel Bødker fik godt 16 minutter på isen.

Frans Nielsen er blandt NHL's stærkeste på straffeslag, men i kampen mod Toronto Maple Leafs svigtede danskeren.

Efter 3-3 og en overtid uden scoringer skulle kampen afgøres på straffeslag, og som vanligt var Frans Nielsen blandt de tre udvalgte skytter for New York Islanders.

Ligesom alle de andre skytter brændte Nielsen dog, og dermed måtte der et ekstra forsøg til for hvert hold.

Her eksekverede Nikita Soshnikov for Toronto, og da Cal Clutterbuck ikke formåede at gøre det samme for Islanders, endte det med en 4-3-sejr til Toronto.

Jannik Hansen er fortsat skadet for Vancouver Canucks, som hjemme besejrede Arizona Coyotes med 3-2 efter overtid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip