Bødker bliver matchvinder i ny Arizona-sejr

17/11/2014

Ishockeyspilleren Mikkel Bødker og Arizona Coyotes har tilsyneladende fundet ind på det rette spor efter en skidt start på NHL-sæsonen.

Natten til mandag dansk tid blev danskeren matchvinder, da Coyotes på udebane vandt med 2-1 over Edmonton Oilers og dermed noterede sig for sin anden sejr i træk.

Bødker modtog godt syv minutter før tid pucken midt foran Oilers-målet og med et effektfuldt svirp med håndleddet, sendte den tidligere Rødovre-spiller den i nettet til 2-0-scoringen, der skulle vise sig afgørende.

Det er fjerde kamp i træk, at Bødker laver enten mål eller assist.

Trods sejren roder Coyotes dog fortsat rundt i den tunge ende af tabellen som nummer 23 af de i alt 30 NHL-hold.

Allerøverst finder man Lars Ellers klub, Montreal Canadiens, der er flyvende og vandt sin sjette sejr i træk, da Detroit Red Wings blev slået 4-1 på udebane.

Til gengæld havde målmanden Frederik Andersen en skidt dag, da Anaheim Ducks tabte 2-6 til Florida Panthers.

Andersen blev hevet fra isen, efter at tre af Panthers' første ni skud var endt i nettet. Den store målmand blev erstattet af Jason LaBarbera, men vendte tilbage til tredje periode uden at kunne forhindre det klare nederlag.

- Vi var ikke klar. Ingen på holdet var klar, startende med mig selv. Det er uacceptabelt, og vi betalte prisen for det, siger Frederik Andersen til nhl.com.