Bødker scorer i sæsondebut i NHL

24-årige Mikkel Bødker scorede sæsonens første mål hos Arizona Coyotes, da han torsdag udlignede for hjemmeholdet i NHL-kampen mod Winnipeg i verdens bedste ishockeyliga.

I en udsolgt arena med mere end 17.000 tilskuere i Phoenix-forstaden Glendale, udlignede Bødker til 1-1 efter knapt otte minutter.

Alligevel tabte Arizona sin hjemmekamp med 2-6 til canadierne.

Mikkel Bødker var i sidste sæson sit holds næstmest scorende spiller, så der er visse forventninger til ham, og dem styrer han mod at indfri fra start.

Kampen om spilletid på målmandsposten i Anaheim. Men de fleste eksperter havde dog ventet, at danske Frederik Andersen ville vogte målet i Anaheims sæsondebut sent torsdag dansk tid.

Sådan skulle det dog ikke være. Anaheims cheftræner Bruce Boudreau satte 25-årige Andersen på bænken, og den kun 21-årige amerikaner John Gibson på mål i Pittsburgh.

Gibson regnes som en kommende superstjerne i NHL, men i sin hjemby Pittsburgh, kunne han ikke forhindre, at hjemmeholdet vandt det underholdende opgør med 6-4.

Hjemmeholdet bragte sig foran 3-0 allerede i første periode, men Anaheim, som er blandt favoritterne til at vinde Stanley Cup, kom igen og udlignede til 3-3. Kun for at blive distanceret med tre mål en gang mere.

Kun to dage inde i NHL-sæsonen har Lars Eller og Montreal allerede spillet to kampe og vundet dem begge.

Torsdag blev det til udesejr på 2-1 i Washington efter overtid og straffeslag. Lars Eller har fortsat sit første point til gode.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip