Bøf og blowjob: 5 grunde til at ignorere dagen (og 3 grunde til at lege med)

Lad os bare gå direkte til makronerne.

Du ved allerede, hvad bøf og blowjob-dagen går ud på, for du har læst med her.

Den korte version af konceptet er, at mænd skal forkæles med en veltilberedt bøf og et saftigt blowjob den 14. marts - som altså er på mandag.

Mens de fleste mænd i kongeriget nok vil takke ivrigt ja til tilbuddet, så er spørgsmålet, om lige så mange kvinder har lyst til legen. For hvad får de egentlig ud af det? 

Læs også: Nu er det snart Bøf og Blowjob-dag: Sådan gør du ham lykkelig

Hvis du som kvinde endnu ikke har besluttet, om man vil være lidt ekstra sød ved sin partner på mandag, så er du havnet det rette sted. Her kommer grundene for og imod.

5 gode grunde til at ignorere dagen

1. Du er single
Vores bedste råd er, at du bare ignorerer dagen, hvis du ikke har en kæreste eller en ægtefælle. Det kan godt gå hen og blive lidt akavet og småpsykotisk, hvis du gør alle forberedelserne, når det kun er dig og din kat, der er bor i lejligheden. Hvis du virkelig har lyst til at stege en bøf for nogen (og forkæle dem oralt bagefter), så kan du jo lige scrolle igennem din telefonbog og se, om ikke der findes en gammel flamme, som straks vil troppe op (men igen: det kan godt gå hen og blive akavet).

2. Han ignorerer konsekvent valentinsdag
Du får aldrig en blomst - ikke engang en lille kaktus. Du får aldrig et kærestebrev og en hjerteformet æske med fyldte chokolader. Ingeting. Ikke engang et ekstra blik eller et kærligt kompliment. Og det er ikke fordi, at han har glemt, at det er valentinsdag. Han er bare ligeglad. Hvis DET er tilfældet, så er han måske heller ikke værd at rende til slagteren for. Bonusråd: Giv ikke efter for hans klynk - han ligger, som han er redt.

3. Han går sjældent ned på dig
Hvis din kæreste er nærig med sin tunge, så har han simpelthen heller ikke fortjent at blive forkælet med din. Slut.

4. Han vil ikke værdsætte overraskelsen
Hvis din kæreste er typen, der fortsætter med at stirre tomt på en fodboldkamp i fjernsynet, selvom du har taget frækt undertøj på og spankulerer rundt om den varme grød i stuen (som så slet ikke er varm), så er han ikke en person, der værdsætter dine små forsøg på at glæde ham. Formålet med bøf og blowjob-dagen er, at det skal tilføre lidt ekstra liv og krydderi til jeres forhold, men vil din kæreste forstå det? Det er ikke sjovt at bruge kræfter på en fin gave, som modtageren ikke engang gider at pakke op.

5. Ain’t nobody got time for that
Du er ikke i humør til den slags. Det siger dig ikke noget. Du gider simpelthen ikke. I så fald skal du lade være.

3 gode grunde til at lege med

1. Overraskelser gavner jeres parforhold
Hvis han oprigtigt vil blive glad for en bøf og et blowjob - og måske endda virkelig overrasket, fordi han ikke havde forventet, at du ville glæde ham med det - så kan det næsten ikke gå galt. Hans hjerte vil banke lidt hurtigere for dig (især efter aftensmaden), og I vil være ekstra glade for hinanden i tiden efter. Den ene hverdag tager hurtigt den anden, når man har været sammen i et stykke tid, og så skal der altså noget ekstraordinært til for at holde liv i sommerfuglene.

2. Bøffer smager godt
Selvom det er mandens dag, så får du selv masser ud af den. Ikke mindst en lækker bøf (sådan en kan kvinder altså godt lide). Og bagefter kan blowjobbet jo bare være begyndelsen på en lang nat, som også vil bringe dig stor nydelse.

3. Han husker helt sikkert valentinsdag næste år
Måske skal du genoverveje det der med at straffe ham for, at han glemte at give dig en plante og en romantisk middag på valentinsdag. Hvis du steger den bøf og kysser hans lille ven senere på aftenen, så kan du være sikker på, at han nok skal gengælde gaven på valentinsdag næste år - helt af sig selv.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip