Børn viser mor, hvordan hun ser ud "i virkeligheden" - hendes reaktion er perfekt

Amerikanske Bridgette Tales blev decideret harm, da hun fandt dette billede af sig selv på sin telefon. Nogen havde tydeligvis taget det, fordi de synes, at hun lignede en strandet hval med de voluminøse overarme og blævrende lår, mente hun.

Læs også: En tyksaks bekendelser: Tykke piger ved ALT om mad

Da hun skulle til at slette billedet, kom hendes søn ind i stuen, og hun spurgte ham vredt, om han kendte noget til billedet. Hans ansigt flækkede i et stort smil.

- Jeg tog det af dig i Tahoe. Du så smuk ud, da du lå der. Jeg kunne ikke lade være mor, sagde knægten, skriver Bridgette Tales på sin blog.

Hendes datter sluttede sig til dem, og hun gav sin bror ret.

- Det kunne være et postkort, mor. Du er så smuk. Jeg elsker det! sagde pigen.

Læs også: 33 grunde til at mødre altid er sent på den

Bridgette Tales vrede forsvandt som dug for solen. I stedet undrer hun sig nu over sin reaktion.

- Min automatpilot-reaktion er at se og fokusere på fejl og mangler. Nu begynder jeg at se lidt mere. Jeg ser stadig mine bulende, tykke lår. Jeg ser også en mor, der er kollapset på stranden, efter hun har udforsket søen i timevis med sine børn.

- Jeg ser stadig buttede arme. Jeg ser også en mors arme, der lige har hjulpet sine børn over sten og varmt sand, så deres fødder ikke skulle gøre ondt.

- Jeg ser stadig en fed kvinde iført en sort badedragtskjole for at skjule hendes vægtproblemer. Jeg ser også en eventyrslysten mor, der elsker sine børn utrolig højt, skriver Bridgette Tales.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip