Børnefamilie angrebet af tusindvis af blodsugende lus i hjemmet: Er langsomt ved at blive spist levende

Siden den 41-årige singlemor, Carol Knight, flyttede ind i et lejet hus i det sydvestlige London, har hendes og børnenes liv ændret sig til et kløende mareridt. Huset er nemlig sat til med små blodsugende væggelus, der angriber familiens medlemmer, som tæller Carol, hendes tre børn, sønnens kæreste og et barnebarn.

Det skriver London Report.

- Det er frygteligt. Vi er vågnet op midt om natten med kløe, har tændt lyset og set de små sorte tingester løbe rundt, forklarer Carol Knight, der har store mærker og sår på sin krop efter nærkontakt med se små bæster.

Læs også: Husk at tjekke hotelværelset for væggelus

I et forsøg på at slippe af med skadedyrene har Carol brændt sin datters seng og smidt møbler ud. Og hun har kontaktet husets ejer, som sørgede for, at der kom en skadedyrsbekæmper, men væggelusene var tilbage efter kort tid.

Familien ser ofte væggelusene kravle langs fodpaneler, og ifølge eksperter bliver det kun værre, når kulden for alvor kommer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Carol er ved at være meget desperat, men husets ejer vil ikke gøre mere, da han mener, at det er lejerens ansvar. Men Carol har ikke de økonomiske midler til at flytte eller få hele huset lusebekæmpet.

- Jeg har været til lægen, jeg har været til sundhedsplejersken - og begge væmmedes over, hvordan vi lever for tiden, siger Carol Knight.    

 

Dagens Gossip