Børnefamilierne trækker stikket i efterårsferien

Omkring 65.000 danskere sætter i efterårsferien kursen mod syd på en charterferie eller storbyferie. 75 procent af dem er familier med skolebørn.

Ifølge en spørgeundersøgelse foretaget via startour.dk, er det primære formål med at rejse i efterårsferien, at få en uges kvalitetstid sammen som familie (46 procent) og at trække stikket (41 procent), skriver Star Tour i en pressemeddelelse.

- For de travle børnefamilier er det vigtigere at trække stikket og nyde hinanden på ferien, end det er at få nye oplevelser eller rejse for at undgå vintertungsind. Efterårsferien er den uge, hvor mange børnefamilier lige får det sidste skud sol, bad og afslapning sammen inden den lange vinter, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Læs også: På denne tropeø koster en overnatning 360.000 kroner

Spørgeundersøgelsen viser også, at 30 procent har rejser på budgetkontoen, mens 31 procent sparer på tøj, tasker og smykker for at kunne få råd til at rejse.

Top 5 for uge 42 charterrejser er Tyrkiet, Kreta, Mallorca, Cypern, De Kanariske Øer.

Efterårsferien i år er den største nogensinde for Star Tour, som har sendt adskillige ekstrafly til de mest populære feriemål, for at efterkomme ønsket om en sidste sol-uge inden vinter for de mange danskere i uge 42. 

 

Dagens Gossip