Børnelokker på spil: Mystisk mand ville lokke 8-årige piger ind i sin gule bil

Flere forældre advarer lige nu mod en mand, der tilsyneladende kører rundt i en gul bil og forsøger at lokke børn med sig ind i bilen. Det skriver Fyens.

Den 31. marts blev en otteårig pige tilbudt slik og penge for at køre med to mænd i en gul bil i Fraugde, og torsdag eftermiddag denne uge skete det igen: Omkring klokken 16.15 spurgte en mand, der også befandt sig i en gul bil, en otteårig pige, om hun "ville med på en køretur". 

Den otterårige pige løb heldigvis fra stedet, fortæller hendes mor, Susanne Jørgensen, som advarer andre efter den grimme hændelse:

- Den gule bil er slået til igen! Jeg er rystet, ked af det og arrig!! Vær opmærksom på jeres børn, og fortæl dem, at de skal løbe og skrige, hvis de bliver mødt af en fremmed mand. Min datter blev i dag klokken 16.15 stoppet af en mand i en gul bil i Østparken. Han spurgte, om hun ville med ud at køre en tur, hvorefter hun løber alt, hvad hun kan, skriver Susanne Jørgensen i facebookgruppen  "Hjælpsom i Fraugde".

Pigen var blot 150 meter fra sin fars hjem, da manden henvendte sig til hende.

- Jeg startede med at blive lettere forvirret og fortabt. Derefter bliver man jo hidsig. Så det var nok godt, at jeg ikke stødte ind i en gul bil lige efter. Der kunne man nok godt være kommet til at gøre noget dumt, tilføjer pigens far, Mik Nilsson, der er stolt af sin datters reaktion, men efterfølgende kørte rundt i nabolaget for at opspore bilen - dog uden held.  

Bilen skulle være af Polo-størrelse ifølge pigen, som også fortæller, at manden er dansk af udseende med kort, brunt hår og et sort, kortklippet fuldskæg. Han skulle være cirka 30 år og iført en sort hættetrøje på dagen.

Tal med dit barn om, hvordan det skal reagere, hvis det møder en fremmed, der tilbyder det slik eller køreture, og kontakt politiet på telefon 114, hvis du ved noget eller har oplysninger i sagen. 

Læs også: 3-årig dreng fortæller forældre, at nogen taler til ham om natten - de gør et foruroligende fund  

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip