Børnene forpurrer Britneys musikplaner

Hun brød igennem som uskyldig teenager med den udødelige klassiker "Baby One More Time," hvormed hun etablerede sig selv som popprinsesse.

Men efter Britney Spears er blevet mor til to, er der længere mellem de dansevenlige megahit fra sangerinden.

I et nyt interview med musikmagasinet Billboard afslører den nu 33-årige Spears, at ny musik fra hende er "langsomt, men sikkert" på vej, men at det er en langsommelig proces med to små børn.

 - Der sker en masse med børnene og deres skole og nye fritidsinteresser. Jeg har tænkt mig at gøre det bedste for at lave et fantastisk album, men det er ikke min hovedprioritet lige nu, siger Spears om sine to spilopmagere, niårige Sean Preston og Jayden James på otte.

- Børn kan virkelig drive dig til vanvid, tilføjer hun.

Ind til videre har Spears kun bekræftet, at hun arbejder på en duet sammen med den hårdtslående kvindelige rapper Iggy Azalea, som også har lavet et nummer med den danske supersangerinde MØ. Spears' manager, Larry Rudolph, røber dog, at der snart er flere hits på vej fra popprinsessen.

- Lige nu fokuserer vi på at udgive et par få, men fantastiske singler. Vi snakker endnu ikke helt konkret om et album, siger manageren og fastslår, at det måske er vejen frem fremover for hitsangerinden.

- Albums er ikke længere så vigtige her i den digitale verden. Britney vil måske lave et, men ikke lige nu, tilføjer han.

Spears har da også stadig masser af succes med sine gamle hits, som hun i øjeblikket optræder med i Las Vegas-showet "Piece of Me."

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip