Boesen inden Flensburg-møde: Vi kan tåle at tabe med 13

KIF Kolding København skal søndag på en af de sværest mulige opgaver, når holdet på udebane møder tyske Flensburg-Handewitt i Champions League.

Men meget skal gå galt, hvis ikke danskerne holder tyskerne bag sig i gruppe B og tager mindst andenpladsen. De to hold kan komme til at stå lige på point, og da tæller det indbyrdes regnskab.

Det fører KIF med 35-21 efter hjemmekampen mod Flensburg-Handewitt.

- Med det udgangspunkt, vi har nu, skal vi minimum blive nummer to i gruppen.

- Vi skal vinde over Besiktas og Alingsås på hjemmebane, og så kan vi i teorien tåle at tabe med 13 mål på søndag, og det tror jeg ikke kommer til at ske, siger Lasse Boesen til sin klubs hjemmeside.

Målet er dog at vinde gruppen. Inden de sidste fire kampe fører Barcelona med 11 point foran KIF med 10. Flensburg-Handewitt er noteret for seks point.

- Vi går naturligvis efter førstepladsen i gruppen. Det kræver formentlig sejre i alle fire resterende kampe, og det er både i Flensburg og i Barcelona, vurderer Boesen.

Det bliver dog svært. Flensburg-Handewitt, der er forsvarende mester i Champions League, er kendt som et stærkt hjemmehold.

- Det en helt anden kamp på søndag. Alt fungerede for os på hjemmebane, og samtidig fungerede ingenting for Flensburg. Det er naturligvis også et cadeau til os, at vi kan lukke så godt ned for dem.

- Vi skal spille, som vi gjorde sidst mod Flensburg, og som vi også gjorde mod Barcelona. Så er der muligheder, men det bliver stadig uhyggelig svært, siger Boesen.

Søndagens kamp i Flens-Arena begynder klokken 19.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip