Boilesen: For hårdt at spille fuld tid i alle kampe

Landsholdets venstreback Nicolai Boilesen får masser af spilletid i Ajax Amsterdam, men det kan også blive for meget.

Søndag lod den 22-årige forsvarsspiller sig udskifte allerede i pausen i topkampen mod Zwolle i den hollandske Æresdivision.

- Der skulle en halv fridag ind. Det var planlagt til det punkt, at jeg ikke skulle spille en hel kamp. Efter pausen sagde vi så, at det var fint for i dag, siger Boilesen, der i lange perioder har været skadet i sin tid i Ajax.

- Jeg har spillet utroligt mange minutter, og jeg er den, der har spillet flest minutter i Ajax. Det er dejligt, når man tænker på min skadeshistorik, siger landsholdsspilleren, der er mødt op i Helsingør forud for EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal.

- Jeg kunne også have valgt at sige, at jeg ikke stod til rådighed til kampen mod Zwolle, men det gjorde jeg ikke.

Kampen mellem nummer to og tre i hollandsk fodbold sluttede 0-0, og det kan virke besynderligt at bruge kampen til at give Boilesen en pause.

- Det var en topkamp, men det er de alle sammen næsten i dag. Nu er det to landskampe, og så møder vi Twente i Holland og Barcelona i Champions League, når jeg kommer tilbage til Ajax.

- Alle kampe er vigtige og spændende i topfodbold, men en gang imellem har kroppen brug for ro, siger Boilesen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip