Boilesen om tomme tribuner: Ville hellere have publikum

Landsholdets venstreback Nicolai Boilesen havde foretrukket, at fredagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien blev spillet med et stort tryk fra tribunerne.

Det bliver dog ikke tilfældet, da serberne er blevet dømt til at spille to hjemmekampe uden tilskuere efter uroligheder i et opgør mod Albanien for en måned siden. Her opstod der tumult, efter at en drone med et storalbansk flag fløj ind over stadion.

- Publikum på Balkan er meget fanatisk. Det så vi selv, da vi spillede ude mod Albanien.

- Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg kan godt lide, at der er tryk på kedlerne. Det motiverer mig endnu mere, siger Nicolai Boilesen.

- Det er ens for begge hold, så jeg ved ikke, om man kan sige, at situationen er mere positiv for os end for serberne.

Venstrebacken har en gang tidligere i karrieren prøvet at spille en vigtig kamp for tomme tribuner.

- Jeg har prøvet det i en pokalkamp for Ajax. Det er en underlig følelse, siger Boilesen.

Landstræner Morten Olsen ærgrer sig over, at den vigtige kamp skal spilles uden publikum.

- For fodboldens og topsportens skyld er det ærgerligt, for jeg tror, at elitesportsfolk helst vil helst spille for et publikum. De vil ikke spille for sig selv.

- Men nu kan vi gå ud og øve os i det, siger Olsen inden den afsluttende træning på stadion i Beograd.

Både Danmark og Serbien har hårdt brug for en sejr efter en knap så god start på kvalifikationen. Danskerne har fire point for tre kampe, mens serberne - efter skandalekampen mod Albanien - har et enkelt point efter to gruppekampe.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip