Boilesen: Vi har gjort det godt i de vigtige kampe

Det danske landshold har på papiret leveret et skidt 2014 med flere nederlag end sejre, men virkeligheden ser måske lidt bedre ud.

Det mener venstrebacken Nicolai Boilesen, når han gør status for landsholdsåret, der tirsdag aften endte med et 0-2-nederlag i en venskabskamp mod Rumænien i Bukarest.

- Alt i alt har det været et godt år. Vi ligger nummer et i vores EM-kvalifikationspulje. Det havde måske set anderledes ud, hvis vi ikke havde vundet i Serbien i sidste uge, siger Nicolai Boilesen.

- Det er også tydeligt, at året har været svingende, når jeg hører, at vi har vundet tre, spillet uafgjort i to og tabt fire kampe i 2014.

- Men jeg synes, at vi har været dér i de kampe, hvor der har været point på spil. I testkampene har vi prøvet ting og konstellationer af, og nogle gange går det godt og andre gange ikke så godt, siger Ajax-spilleren.

Når man renser landsholdsåret for venskabskampe er det blevet til to sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag i EM-kvalifikationen mod henholdsvis Armenien, Serbien, Albanien og Portugal.

I tirsdagens venskabskamp i Rumænien blev der prøvet mange ting af på et ungt hold med fire debutanter og mange urutinerede kræfter.

- Det er en mat fornemmelse at slutte året på den måde, for man er ikke bedre end sin sidste kamp.

- Mod Rumænien prøvede vi mange ting af, og vi skiftede otte mand ind, hvilket gik ud over vores flow, siger Boilesen.

Landsholdet skal næste gang i aktion til marts, hvor Frankrig venter i en venskabskamp. Til juni næste år skal Danmark spille den næste betydende kamp, når Serbien kommer forbi København i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip