Bokseren Patrick Nielsen går en vægtklasse op

Den danske bokser Patrick Nielsen går en vægtklasse op, når han skal i ringen ved Nordic Fight Night-stævnet i Ballerup Super Arena 14. marts.

Han forlader mellemvægt og skal bokse i supermellemvægt.

- Jeg har bokset i mellemvægt i fem år. Jeg er kun 23 år gammel, så det er naturligt, at min krop i løbet af denne tid har vokset og udviklet sig. Det er blevet sværere og sværere for mig at holdet vægten.

- Jeg kæmpede især op til mine seneste to kampe. Jeg følte mig drænet og var ikke i stand til at præstere så godt, som jeg ved, at jeg kan, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

Han regner med, at det vil gavne ham at bokse i supermellemvægt.

- I supermellemvægt bliver det en helt anden historie. Jeg vil være i stand til at komme med mere power og overskud. Jeg føler mig allerede stærkere.

- Der er nogle store kampe derude for mig, og jeg er klar til at blande mig med de bedste. Jeg vil være den bedste, og for at være den bedste, skal jeg slå de bedste, siger Patrick Nielsen.

Danskerens træner, Joey Gamache, kalder beslutningen for den rigtige.

- Det er den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt for Patrick. Jeg tror på, at han i supermellemvægt kommer til at vise sit sande potentiale. Han har måttet smide en masse vægt op til kampe før i tiden, og det har helt sikkert påvirket hans præstationer.

- Han er ikke en lille fyr, og med hans størrelse, højde og rækkevidde er han mere velegnet til supermellemvægt. Det er noget, vi har talt om i et stykke tid, og nu har vi sammen besluttet, at tiden er inde til at rykke op, siger Gamache.

/ritzau/

 

Dagens Gossip