Boksning: Patrick Nielsen vil genstarte karrieren

Bokseren Patrick Nielsen vil have gang i karrieren igen.

Den konklusion er han selv kommet frem til efter at have sundet sig ovenpå sit VM-nederlag til russeren Dmitry Chudinov i Moskva den 1. juni. Et nederlag og en kamp, han blev voldsomt kritiseret for.

Patrick Nielsen er tilbage i bokseringen ved et Nordic Fight Night-stævne i Albertslund den 13. december, hvor modstanderen bliver tyskeren Ronny Mittag.

Efter at han har kigget indad, er han parat til at genstarte karrieren og genoprette tilliden til sig selv.

- Fysisk følte jeg mig klar, men jeg var der ikke mentalt. Det var forfærdeligt. Efter kampen røg jeg ned i et sort hul, jeg var dybt skuffet over mig selv, siger Patrick Nielsen, som erkender, at han boksede ringe i pointnederlaget i Moskva.

- Jeg fik en masse kritik, og det er helt fair, at folk har en mening. En del af kritikken var jo berettiget. Det er ikke fedt, at blive kritiseret så brutalt, som jeg blev, og sådan noget gider man jo ikke høre på igen.

- Derfor træner jeg også hårdere end nogensinde, og jeg har indset, at jeg skal give mere hjerte og sjæl til min boksning. Jeg begyndte at tænke på, hvorfor jeg tager til træning, og hvorfor jeg elsker boksning. Jeg bokser, fordi jeg vil vinde og være den bedste, og det er dét, jeg knokler hårdt på nu.

Ved næste fredags stævne i Albertslund, møder Patrick Nielsen tyskeren Ronny Mittag. Han har vundet 22 af sine 24 professionelle kampe i karrieren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip