Boldsen har aldrig haft så ondt som mod Kiel

Joachim Boldsen virkede ikke specielt let til bens imod slutningen af KIF Kolding Københavns Champions League-nederlag på 24-26-til THW Kiel.

Men det var der en grund til. Han var nemlig skadet i en grad, så han ikke kunne løbe igennem - og slet ikke uden smerter.

- Jeg fik en fibersprængning efter 20 minutter, og jeg tror aldrig, at jeg har haft så ondt før i en hel håndboldkamp.

- Men så længe jeg kunne hjælpe til, og så længe det nyttede noget, så ville jeg spille. Det var i dag, vi havde muligheden for at sætte os på førstepladsen, men den er der så bare ikke mere, konstaterer forsvarsspilleren.

Han ærgrer sig gevaldigt over, at det ikke rakte til point mod Kiel, som ikke virkede specielt skræmmende.

- Jeg er bitter. Jeg var ikke særligt imponeret over det, Kiel kom med. Vi gjorde til gengæld mange ting rigtigt, bortset fra de sidste fire minutter, siger den tidligere landsholdsspiller.

Han regner trods skaden med at spille igen, når KIF allerede på torsdag igen skal spille Champions League mod Wisla Plock fra Polen i et opgør, der gælder andenpladsen i gruppen.

- Skaden tager den tid, det tager. Med mindre der sker et eller andet mirakuløst, er den der nok på torsdag, og den er der også stadig om 10 dage.

- Men så må vi binde den op, og så må vi se, om ikke det kan hjælpe lidt, siger "Traktoren", som han blev kaldt, da han spillede for Flensburg-Handewitt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip