Boligprogramsvært var DJ til kendisbryllup

Der var masser af kendiskærlighed i luften, da hele to celebre par sagde ja til hinanden lørdag den 13. september i Vor Frue Kirke i København.

Først blev tv-værten Thomas Skov Gaardsvig gift med sin Emilie Gershøj Bruhn, og efterfølgende sagde komikeren Casper Christensen ja til sin Isabel Friis-Mikkelsen.

Komikeren Geo var med til at fejre kærligheden mellem Gaardsvig og Gershøj med en kæmpe bryllupsfest, hvor tv-værten Christian Degn fra Hammerslag stod bag DJ-pulten.

Og var en yderst imponeret komiker, der overværede det musikalske indslag fra Hammerslag-værten og hans bror. Det fortæller han på et billede fra sin Instagram-profil, hvor musikanterne står badet i en mørk, blå belysning.

- Var til det mest fantastiske bryllup i går... hvor værten fra Hammerslag var DJ og!!! hans bror var saxofonist - SAMTIDIG. Det var så syret og fedt, skriver Geo til billedet med begejstrede smileys.

Ud over Geo havde Thomas Skov Gaardsvig også sendt bryllupsindbydelser ud til tv-værterne Anders Breinholt, Anders Lund Madsen og Emil Thorup, der dog også bryllupspendlede til Casper Christensens vielse.

Geo var i slutningen af august med til Thomas Skov Gaardsvigs polterabend, som blandt andet stod på udklædning i dyretøj sammen med tv-værten Joakim Ingversen.

Thomas Skov Gaardsvig og hans nye kone har været kærester i seks år og mødte hinanden på DR. Geo har deltaget Gaardsvigs program "Thomas Skovs sportsprogram."

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip