Boligprogramsvært var DJ til kendisbryllup

Der var masser af kendiskærlighed i luften, da hele to celebre par sagde ja til hinanden lørdag den 13. september i Vor Frue Kirke i København.

Først blev tv-værten Thomas Skov Gaardsvig gift med sin Emilie Gershøj Bruhn, og efterfølgende sagde komikeren Casper Christensen ja til sin Isabel Friis-Mikkelsen.

Komikeren Geo var med til at fejre kærligheden mellem Gaardsvig og Gershøj med en kæmpe bryllupsfest, hvor tv-værten Christian Degn fra Hammerslag stod bag DJ-pulten.

Og var en yderst imponeret komiker, der overværede det musikalske indslag fra Hammerslag-værten og hans bror. Det fortæller han på et billede fra sin Instagram-profil, hvor musikanterne står badet i en mørk, blå belysning.

- Var til det mest fantastiske bryllup i går... hvor værten fra Hammerslag var DJ og!!! hans bror var saxofonist - SAMTIDIG. Det var så syret og fedt, skriver Geo til billedet med begejstrede smileys.

Ud over Geo havde Thomas Skov Gaardsvig også sendt bryllupsindbydelser ud til tv-værterne Anders Breinholt, Anders Lund Madsen og Emil Thorup, der dog også bryllupspendlede til Casper Christensens vielse.

Geo var i slutningen af august med til Thomas Skov Gaardsvigs polterabend, som blandt andet stod på udklædning i dyretøj sammen med tv-værten Joakim Ingversen.

Thomas Skov Gaardsvig og hans nye kone har været kærester i seks år og mødte hinanden på DR. Geo har deltaget Gaardsvigs program "Thomas Skovs sportsprogram."

Newspaq

 

Dagens Gossip