Bombedrama i Stockholm: Situationen er ude af kontrol

Situationen i Gamla Stan i Stockholm ser ud til at være særdeles dramatisk, efter at en mand truer med at bombe regeringspartiet Moderaterne og Socialdemokraternes partikontorer.

Politiet erkender således, at situationen er ude af kontrol.

- Vi har ikke nogen kontrol, siger chefen for politiets forhandlergruppe, Paul Hansson, til den svenske public service station SVT.

Han fortæller, at man endnu ikke har etableret kontakt med manden.

- Mine forhandlere har siddet i 50 minutter uden at få kontakt med manden, selv om de har telefonnummeret. Det kan ende med, at han sprænger sig selv, eller endnu værre springer ud derfra, siger Paul Hansson til svt.se.

Midt på eftermiddagen gik den ukendte mand ind på adressen Stora Nygatan 26 i Stockholm, hvor han nu befinder sig i lokaler, der ifølge svenske medier skulle tilhøre menneskerettighedsorganisationen Civil Rights Defence.

Bygningen er evakueret, og det er kun bombemanden, der befinder sig i den.

Afspærringen i Gamla Stan går fra Rådmansgatan til Olof Palmes gata. Trafikken står helt stille, og mange mennesker står samlet ved afspærringerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip