Bomberyddere ødelægger objekt ved svensk politistation

Bomberyddere fra Göteborg har tirsdag formiddag skudt et mistænkeligt objekt i stykker foran en politistation i den svenske by Nässjö.

Den mistænkelige pakke blev fundet tidligt tirsdag morgen lidt før klokken fem, hvorefter politistationen blev afspærret, og området omkring blev ryddet. Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

Nässjö ligger cirka 180 kilometer øst for Göteborg og lige syd for søen Vättern.

Objektet lignede ifølge talsmand for politiet Lars Johansson en rektangulær pakke på omkring 25-30 centimeter i længden.

Politipatruljen, som fandt pakken, fattede mistanke om, at det kunne være en bombe, og kontaktede en bombegruppe fra Göteborg.

Samtidig blev et område på omkring 200 meter omkring stationen afspærret, og beboerne i lejlighederne inden for sikkerhedszonen blev bedt om at forlade deres hjem.

Der er endnu ikke nogen oplysninger om, hvorvidt der er tale om en bombe eller ej. Ifølge Lars Johansson skal sagen nu undersøges til bunds.

Politistationen, som ikke er bemandet om natten, ligger tæt på jernbanen. Det betød, at al togtrafik gennem Nässjö blev indstillet, indtil objektet blev uskadeliggjort.

/ritzau/TT

 

Dagens Gossip