Bombetrussel undersøges i Stockholms lufthavn

Det svenske politi er ved at undersøge en mulig bombetrussel i Stockholms største lufthavn Arlanda, siger en talsmand for politiet i den svenske hovedstad til nyhedsbureauet TT.

- Politiet undersøger en trussel mod et fly i Arlanda, men jeg kan ikke sige mere nu. Vi har personale på plads og er ved at undersøge det, siger politiets talsmand, Kjell Lindgren.

TT skriver, at det tilsyneladende drejer sig om et SAS-fly og et fly fra Germanwings.

En passager siger, at han sad i et fly, der skulle til at lette, da det var blev stoppet på grund af en bombetrussel mod et andet fly i nærheden.

Albin Näverberg ved Stockholms politi siger, at han ikke har oplysninger om, at noget område eller et fly skulle være evakueret.

- Der blev slået alarm hos politiet klokken 08.53, da der skulle være fremsat bombetrusler mod to fly ved terminal fem skriver Expressen.

En passager, Johan Ejermark, siger, at et fly til København er blevet forsinket og derfor er flyttet til en anden gate.

- Her er øjensynligt meget rolig. Vi har blot fået at vide, at der ikke bliver bragt bagage om bord i flyene indtil videre, siger han til Expressen.

Aftonbladet skriver, at en person skal have fremsat en bombetrussel mundtligt. Avisen skriver, at mistanken er koncentreret om et stykke bagage.

/ritzau/TT

 

Dagens Gossip