Bonnie om dobbeltdrab: Det er min skyld

Få timer inden DR viste sin dokumentar om Bonnie Cleo Andersen, blev hendes hendes liv forandret for altid. 

Hendes kæreste og hendes bedste ven var fundet dræbt i en udbrændt ikke langt fra hendes hjem, og den landskendte prostituerede giver nu sin egen udlægning af, hvad der ligger bag drabene, skriver Ekstra Bladet. 

Natten til lørdag den 12. september blev hendes kæreste gennem flere år Jan Lindskov og hendes bedste ven Søren Ertmann skudt i en bil, der efterfølgende blev sat ild til. 

Kort tid efter blev en 19-årig og en 22-årig mand anholdt og sigtet for drabene, og for nylig blev der rejst tiltale mod dem begge. 

Nu fortællr Bonnie, at hun føler, det er hendes skyld, de to mænd blev dræbt. 

Ifølge hende blev de to mænd dræbt på grund af 45.000 kroner, som Bonnie Cleo Andersen og Jan Lindskov havde lånt til sønnens kammerat og den 22-årige, da de angiveligt var 'kommet i narkogæld'.

- Jeg har det sådan, at det er min skyld det hele. Jeg holder sammen på mig selv om dagen, men når min yngste søn sover, så græder jeg, siger hun til Ekstra Bladet.

Dagene op til drabet havde været præget af skænderier mellem Jan Lindskov og de to unge mænd, der ikke ville betale pengene tilbage. Og dagen før drabet aftalte Jan Lindskov at mødes med de to unge mænd, for at få styr på situationen, forklarer Bonnie Cleo Andersen. 

- Havde jeg vidst, hvad det ville ende med, havde jeg aldrig bedt Jan om at hjælpe med lånet, siger Bonnie Cleo Andersen til Ekstra Bladet. 

Den 22-årige unge mand er nu tiltalt for at have begået dobbeltdrabet og for brandstiftelse.

Den 19-årige er ikke tiltalt for drabene, men for brandstiftelse og usømmelig omgang med lig. Begge nægter de sig skyldige.

 

Dagens Gossip