Bookmakere dropper kamp: Brøler af Divisionsforeningen

De to spiludbydere Nordicbet og Betsafe har ligesom Danske Spil valgt at lukke for alt spil på 2. divisionsopgøret i fodbold mellem Brønshøj og Hvidovre lørdag.

Det kan nemlig vise sig, at begge klubber kan være godt tjent med uafgjort.

Og det er skidt af Divisionsforeningen at have lavet den struktur, mener Thomas Holm, business manager hos Betsson Group, som ejer både Nordicbet og Betsafe.

- Der er blevet lavet en brøler, da man vedtog turneringsstrukturen, således at vi nu står i en situation, hvor det gavner både Hvidovre og Brønshøj at spille uafgjort.

- Vi håber selvfølgelig, at begge hold vælger den sportslige vej og går efter sejren, men det er set mange gange før, at hold i lignende situationer mister motivationen, siger Thomas Holm til BetXpert.

Kampen er nu pillet helt af programmet.

Tvivlen om de sportslige motiver opstår, da et uafgjort resultat eller en sejr til Brønshøj vil sikre begge klubbers deltagelse i næste års oprykningsspil.

Derudover vil Hvidovre kunne tage ekstra point med videre i modsætning til, hvis Avarta tager Brønshøjs plads.

Peter Ebbesen, der er turneringschef i Divisionsforeningen, erkender, at der kan opstå en uheldig situation, hvor holdene kan have fordel af ikke at gå efter sejren.

- Turneringen er ikke perfekt, og det er ikke et scenarie, vi kan lide, men det er dog kun én fodboldkamp, vi taler om, siger Ebbesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip