Bordtennismester tager DM-guld efter hospitalsophold

Fra mandag til onsdag var den 22-årige bordtennisspiller Jonathan Groth indlagt på et hospital i Tyskland, da man frygtede, at han havde tarmbetændelse.

Søndag blev han dansk mester i herresingle for fjerde år i træk. Han besejrede landsholdskammeraten Kasper Sternberg med 4-1 i sæt ved DM-stævnet i Odense.

- Det bliver aldrig en vane at blive dansk mester. Jeg er enormt lykkelig for dette mesterskab. Heldigvis kom jeg mig hurtigt over en formodet tarmbetændelse, siger Jonathan Groth i en pressemeddelelse.

De to DM-finalister blev efter finalen udtaget til VM i bordtennis i den kinesiske by Suzhou. VM begynder i slutningen af april.

Mie Binnerup Jacobsen vandt sit første DM, da hun besejrede den forsvarende danske mester Pernille Agerholm med 4-2 i sæt i finalen i damedouble.

Mie Jacobsen vandt også damedouble sammen med Sofie Egeholt Bang.

I herredouble fik Kasper Sternberg oprejsning for sit nederlag i single. Han vandt DM sammen med Mikkel Hindersson. De besejrede Roskilde-duoen Claus Schou Nielsen og Finn Tugwell.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip