Bordtennismester tager DM-guld efter hospitalsophold

01/03/2015

Fra mandag til onsdag var den 22-årige bordtennisspiller Jonathan Groth indlagt på et hospital i Tyskland, da man frygtede, at han havde tarmbetændelse.

Søndag blev han dansk mester i herresingle for fjerde år i træk. Han besejrede landsholdskammeraten Kasper Sternberg med 4-1 i sæt ved DM-stævnet i Odense.

- Det bliver aldrig en vane at blive dansk mester. Jeg er enormt lykkelig for dette mesterskab. Heldigvis kom jeg mig hurtigt over en formodet tarmbetændelse, siger Jonathan Groth i en pressemeddelelse.

De to DM-finalister blev efter finalen udtaget til VM i bordtennis i den kinesiske by Suzhou. VM begynder i slutningen af april.

Mie Binnerup Jacobsen vandt sit første DM, da hun besejrede den forsvarende danske mester Pernille Agerholm med 4-2 i sæt i finalen i damedouble.

Mie Jacobsen vandt også damedouble sammen med Sofie Egeholt Bang.

I herredouble fik Kasper Sternberg oprejsning for sit nederlag i single. Han vandt DM sammen med Mikkel Hindersson. De besejrede Roskilde-duoen Claus Schou Nielsen og Finn Tugwell.