"Borgen"-skuespiller og tv-vært er faldet for hinanden: - Det er ikke nogen hemmelighed

Der er amoriner i luften hos skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen, som var med til at få danskerne til at klistre til skærmen, da hun foldede sig ud som tv-værten Katrine Fønsmark i det politiske drama "Borgen" på DR.

Efter at have været single i et par år har den 32-årige skuespiller fundet sammen med Mikkel Frey, der arbejder som tv-vært på programmet "Dagen" på DR2. Det skriver BT.

Læs ogsåGuldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Romancen er ganske ny, men alligevel har 35-årige Mikkel Frey valgt at fortælle om forholdet.

- Det er ikke nogen hemmelighed. Vi var oppe hos den amerikanske ambassadør i lørdags, og vi er glade for hinanden og syntes, at det var hyggeligt og dejligt at tage ud sammen ved den lejlighed, siger Mikkel Frey Damgaard til BT og uddyber:

- Vi stødte ind i hinanden lidt tilfældigt, og måtte finde ud af, om det bare var en tilfældighed, eller om der var noget mere. Og det var der. Vi er glade.

Læs også: Natascha Linea om sit forhold til Sidney Lee: - Vi boller bare  

Mens Birgitte Hjort Sørensen snart er aktuel i filmen "1992", som handler om det danske landsholds triumf under EM, kan Mikkel Frey se frem til at præsentere Deadline og tv-programmet "På grænsen" på DR3 senere på året.   

I 2012 gik Birgitte Hjort Sørensen og instruktøren Christian Tafdrup fra hinanden. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip