"Borgen"-skuespiller og tv-vært er faldet for hinanden: - Det er ikke nogen hemmelighed

Der er amoriner i luften hos skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen, som var med til at få danskerne til at klistre til skærmen, da hun foldede sig ud som tv-værten Katrine Fønsmark i det politiske drama "Borgen" på DR.

Efter at have været single i et par år har den 32-årige skuespiller fundet sammen med Mikkel Frey, der arbejder som tv-vært på programmet "Dagen" på DR2. Det skriver BT.

Læs ogsåGuldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Romancen er ganske ny, men alligevel har 35-årige Mikkel Frey valgt at fortælle om forholdet.

- Det er ikke nogen hemmelighed. Vi var oppe hos den amerikanske ambassadør i lørdags, og vi er glade for hinanden og syntes, at det var hyggeligt og dejligt at tage ud sammen ved den lejlighed, siger Mikkel Frey Damgaard til BT og uddyber:

- Vi stødte ind i hinanden lidt tilfældigt, og måtte finde ud af, om det bare var en tilfældighed, eller om der var noget mere. Og det var der. Vi er glade.

Læs også: Natascha Linea om sit forhold til Sidney Lee: - Vi boller bare  

Mens Birgitte Hjort Sørensen snart er aktuel i filmen "1992", som handler om det danske landsholds triumf under EM, kan Mikkel Frey se frem til at præsentere Deadline og tv-programmet "På grænsen" på DR3 senere på året.   

I 2012 gik Birgitte Hjort Sørensen og instruktøren Christian Tafdrup fra hinanden. 

 

Dagens Gossip