Bortadopteret pige uden ben får sit livs overraskelse: Opdager hun er søster til sit største idol

I 1987 blev en lille pige født i Rumænien og bortadopteret. Hendes forældre ville ikke vide af hende, fordi hun var født uden ben.

En amerikansk familie, Gerald og Sharon Bricker, adopterede hende og tog hende med hjem til en lille bitte by i staten Illinois.
Her opdragede de den handicappede pige på lige fod med deres tre raske sønner, men familien havde en regel: Det er forbudt at sige “kan ikke”. I stedet opfordrede Jennifers nye forældre hende til hele tiden at følge sine drømme uanset, hvad de var.

Ville være sportsstjerne
Men Jennifer havde en næsten umulig drøm: Hun ville være gymnast ligesom sit store idol, guldmedalje vinderen, Dominique Moceanu, som hun altid fulgte i fjernsynet.
Og når man ikke må sige “kan ikke” var det bare at gå i gang.

Da hun var syv år begyndte hendes far at tage hende med på trampolinen i haven, hvor de øvede sig og Jennifer begyndte at gå til gymnastik - og i øvrigt også basketball og volleyball og andre sportsgrene.

Hun lod sig aldrig begrænse af sine manglende ben og da hun gik i highschool konkurrerede hun på højt plan og opnåede blandt andet at blive Illinois Champion.

- Hvis du aldrig er blevet begrænset i noget, tror du jo på, at du kan alt, forklarer Jennifer  til Lifenews

Hvem er min biologiske familie?
Men jo ældre Jennifer blev, jo mere begyndte et vigtigt spørgsmål, at presse sig på: Hvem er mine biologiske forældre og hvad skete der egentlig, da jeg blev bortadopteret?
Hun spurgte sin mor, om hun mon havde nogle oplysninger, hun kunne få og svaret var intet mindre end chokerende.*
- Dit oprindelige efternavn er Moceanu”, fortalte hendes adoptivmor.
Altså det samme efternavn som hendes store idol, Dominique Moceanu.

Jennifer havde som 16-årig simpelthen fundet sin biologiske søster i den gymnast, hun altid havde beundret og som havde inspireret hende til selv at blive gymnast.

Se mere af den vidunderlige historie her:

Optræder med Britney Spears
I dag bor benløse men benhårde Jennifer blandt stjernerne i Hollywood og lever  af at være akrobat. Blandt andet var hun en stor del af Britney Spears Circus Tour i 2008.

 

Dagens Gossip