Bosniens landstræner efter VM-nedtur: Vi blev snydt

Bosniens landstræner, Safet Susic, mener, at hans VM-spillere blev snydt for et mål i første halvleg, hvor stjerneangriberen Edin Dzeko blev spillet fri bag Nigerias forvar.

Den newzealandske dommer fløjtede for offside, men tv-billederne afslørede, at Manchester City-angriberens scoring burde være kommet på måltavlen. En tidlig scoring ville have ændret kampen, mener landstræneren.

- Jeg fik fortalt, at der ikke var offside, men det er ikke første og heller ikke sidste gang, at en dommer tager en forkert beslutning ved dette VM, siger Safet Susic og tilføjer, at Bosniens spillere er knuste over nederlaget.

- De er alle deprimerede, skuffede og stille, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Dzeko blev snydt for målet allerede efter omkring 20 minutters spil, og små 10 minutter senere scorede det stærkt spillende Nigeria-hold til 1-0, der også blev slutresultatet.

Bosniens landstræner anerkender da også, at Nigeria spillede en god kamp trods den forkerte beslutning af linjedommeren.

- Vi tabte til et godt hold. Nigeria spillede bedre end mod Iran, siger Safet Susic ifølge nyhedsbureauet AFP.

Bosnien er med to nederlag i to gruppekampe ude af VM, mens Nigeria fortsat har muligheden for at gå videre til 1/8-finalerne. Afrikanerne skal i næste uge møde Argentina, som fører gruppe F med maksimumpoint.

/ritzau/

 

Dagens Gossip