Bosniens landstræner overvejer exit efter ny skuffelse

I sommer førte han Bosnien-Hercegovinas fodboldlandshold til landets første VM-slutrunde nogensinde, men her blot fem måneder senere er træner Safet Susic' popularitet faldet markant.

Søndagens 0-3-nederlag til Israel betyder, at bosnierne kun har to point efter de første fire EM-kvalifikationskampe, og nu overvejer Susic, om han skal forlade posten.

- Jeg vil tage min beslutning i løbet af de næste dage, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg var en af de mest populære personer i Bosnien, da vi kvalificerede os til VM, men i dag er jeg måske en af de mest hadede, så jeg må tage det sure med det søde, lyder det fra Safet Susic.

Han blev kritiseret for at gribe tingene alt for forsigtigt an ved VM, hvor Bosnien tabte til Argentina og Nigeria og derfor ikke formåede at komme videre fra den indledende pulje.

Tingene blev kun værre, da holdet indledte EM-kvalifikationen med et meget overraskende hjemmenederlag til Cypern.

- Vores chancer for at komme til EM i Frankrig er minimale nu, men der er stadig 18 point at spille om, så vi må forsøge at gøre det, der lige nu ser umuligt ud, siger Safet Susic.

Susic har været landstræner siden 2009.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip