Boston-bombemanden får dødsstraf

Fem mandlige og syv kvindlige jura-medlemmer har fredag aften afsagt deres dom over Boston-bomberen: Dødstraf.

Tre mennesker blev dræbt, herunder en 8-årig dreng, og 260 sårede, da Dzhokhar Tsarnaev og hans bror placerede bomber tæt ved målstregen af et velbesøgt marathonløb i den amerikanske by Boston i 2013.

Retssagen er i sagens natur blevet fulgt tæt af medierne, og i retssalen er vidner så som gerningsmændenes familie blevet afhørt.

- Han (Dzhokhar Tsarnaev red.) var ved at begynde at græde, da hans tante vidnede mod ham. Flere slægtninge har ikke set bombemanden, siden han var barn, og de husker ham som en almindelig dreng, der græd, når han så Disney-filmen Løvernes Konge, beretter en CNN-reporter, der har fulgt sagen.

Den dreng, de engang kendte, kender de tilsyneladende ikke mere, og nu ender hans liv altså som følge af rettens ord. Hvornår er endnu uvist, men det forventes, at der nu går en årelang anke-sag i gang, som dog alligevel vil ende med bombemandens død, vurderer en ekspert for CNN. 

Under afsigelsen var der ikke den store reaktion at spore fra den bomberens side, lyder det fra reporteren.  
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip