Boxeren bliver ført i vidneskranken: Men se så, hvad den gør, da et barn sætter sig ved siden af

Boxere er eminente vogtere af deres ejere eller andre, de har kært, og netop denne rolle udfylder den femårige boxer-hund Karl til fulde:

Han vogter børn, der er blevet misbrugt eller på anden vis mishandlet, når de ser deres værste frygt i øjnene: Hvis et barn skal vidne i en sag om misbrug og misrøgt af dem, får de Karl med sig i vidneskranken i Orange County, Californien, USA. 

Flere retssager kræver, at børnene fortæller deres historie i en retssal, der potentielt set kan være fyldt med mennesker, fremmede som kendte og ikke mindst; den person, der har gjort barnet fortræd.

Det er ofte traumatisk for børnene, men FBI-hunden Karl hjælper dem med at finde styrken til at vidne mod deres overgrebsmænd eller kvinder. 

Karl er terapihund. Han er døv, men det hjælper kun på situationen, fordi han aldrig lader sig påvirke af, om der er tumult, råb og skrig under retssagen.

I stedet ligger han roligt for fødderne af det barn, han hjælper, og barnet kan således holde et fast greb om Karls line eller nulre deres fødder mod hans bløde og varme krop, så det virker beroligende. 

Hvis nogen nogensinde skulle nærme sig barnet og Karl, er træneren, som News13 har talt med, ikke i tvivl om, at han til enhver tid ville forsvare barnet. 

Læs også: Hunden krammer sin bedste ven, få timer før de skal aflives – kort efter sker det helt utrolige

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip