Boyband-stjerne vil skrive sange for andre

One Direction vandt ikke tv-programmet X-Factor, men det lykkedes alligevel det sammensatte britiske boyband at tage hele verden med storm.

Efter fem år valgte de for nylig at tage en pause, og nu løfter One Direction-medlemmet Liam Payne sløret for sine fremtidsplaner i et åbent interview med magasinet Attitude, som særligt henvender sig til homoseksuelle.

- Når de andre drenge går solo, så vil jeg elske at skrive sange til dem. Jeg vil gerne lave god musik, som folk har lyst til at lytte til, afslører den 22-årige sanger.

Han lægger ikke skjul på, at han ser sig selv som sangskriver frem for sanger i den nærmeste fremtid. Tidligere har Liam Payne skrevet country- og rapsange, og det er den vej, den britiske sanger og sangskriver gerne vil fortsætte af nu.

- Der er mange, der siger til mig: "Nå, nu går du solo", men det har jeg ikke tænkt over. Hvis den rigtige sang kommer, og jeg føler, at jeg skal synge den, så udgiver jeg den som soloartist. Men ellers er jeg helt tilfreds med at være i kulissen, fortæller Liam Payne, som altså ikke helt slukker pigedrømmene om at se ham som soloartist.

Den musikglade brite har også udgivet musik under kunstnernavnet Big Payno, og han uddyber, at han gerne vil udforske alle dele af musikindustrien.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip