Braithwaite bomber to gange i Toulouses pokalsejr

02/01/2016

Med to mål skød Martin Braithwaite sig flot i gang i 2016, da Toulouse lørdag vandt med hele 5-0 ude over Sannois i den franske pokalturnering Coupe de France.

Med sejren er Toulouse videre blandt de 32 bedste fodboldhold i pokalen, og det var en god begyndelse på året efter et yderst svingende 2015.

Sannois, der er fra den fjerdebedste række, blev reduceret til ti spillere allerede efter et kvarter, da hjemmeholdets Ibrahima Traore blev udvist.

Toulouse udnyttede overtallet til at score få minutter senere ved angriberen Wissam Ben Yedder, og efter en halv time fordoblede Oscar Trejo føringen.

Braithwaite scorede til 3-0 efter 37 minutter, og dermed piftede den danske landsholdsangriber den sidste spænding ud af kampen.

I anden halvleg øgede brasilianske Somalia til 4-0, inden Braithwaite cementerede sejren med målet til 5-0 efter 56 minutter. Fem minutter senere blev den tidligere esbjergspiller skiftet ud.