Braithwaite: Modgang har gjort mig bedre end nogensinde

admin

|

10/12/2014

Dagens topnyheder

Fodboldspilleren Martin Braithwaite har måtte kæmpe for at få spilletid i Toulouse i denne sæson.

Skader og en stærkere trup har gjort det sværere for den danske landsholdsspiller at få spilletid i den franske klub, hvor han slog igennem i sidste sæson.

- Det har været et udfordrende efterår. Skader opstår i livet, og jeg har måtte arbejde hårdt til træning for at komme tilbage. Men jeg føler, jeg er blevet en bedre spiller i løbet af efteråret. Det har været en lærerig periode, siger Martin Braithwaite til bold.dk.

For otte dage siden blev han matchvinder for Toulouse, da han kort før tid scorede til slutresultatet 2-1 i sejren over Nantes på udebane.

- Jeg er egentlig en glad mand. Jeg tog til udlandet sidste år og havde en god sæson. I denne sæson har der så været mere kamp om pladserne end tidligere, men det har også gjort mig til en bedre spiller end nogensinde.

- Man kan se negativt på, at jeg ikke har spillet så meget, men selv ser jeg det som en positiv ting. Jeg har måtte arbejde mig ud af det, og det har været en god ting at lære, siger han.

Martin Braithwaite fik sidste år debut på A-landsholdet. Den 23-årige offensivspiller har foreløbig spillet syv landskampe og scoret et mål.

/ritzau/