Braithwaite: Specielt at spille mod Frankrig

Danmarks fodboldlandshold skal søndag aften møde Frankrig i en testkamp i Parken.

Få timer inden den kamp ved de danske spillere, om de skal med til EM eller ud i to afgørende playoff-kampe om at komme med til næste sommers slutrunde i Frankrig.

Hvis Albanien ikke vinder ude over Armenien, så er Danmark klar til EM som toer i gruppen. Det står klart, efter at Danmark torsdag aften tabte 0-1 ude til Portugal, mens Serbien vandt 2-0 ude over Albanien.

- Det bliver selvfølgelig lidt specielt. Det er et EM, vi kan komme med til. Det er kæmpe stort.

- Det var rart, at Serbien vandt over Albanien. Jeg er mere skuffet over, at vi ikke selv fik afgjort det, siger Braithwaite.

Toulouse-angriberen er ærgerlig over, at Danmark ikke klarede at nå med til EM-slutrunden i denne omgang. I stedet skal danskerne håbe på albansk pointtab på søndag.

- Vi vandt ikke, så for mig at se er vi kommet længere væk fra EM. Hvis vi tænker for meget over det, så kan vi blive skøre i hovederne. Vi må tage det, som det kommer. Jeg glæder mig til at spille mod Frankrig.

- Det bliver rigtig spændende. Jeg tænker ikke så meget på scenarierne. Det er endnu en forberedelse for os. Det kan enten blive en kamp, hvor vi kan forberede os til playoff-kampe eller til EM, siger han.

Braithwaite spillede en god kamp mod Portugal, men som flere af de andre spillere kom han ikke på tavlen.

- Vi manglede den sidste skarphed. Vi havde nogle ok muligheder mod Portugal. Og det skal vi arbejde på at blive bedre til.

- Der har været andre kampe, hvor vi ikke er kommet frem til noget. Det gjorde vi denne gang mod et rigtigt godt hold. Det skal vi tage med videre.

- Så længe vi kommer frem til chancerne, så ved vi, at det går i den rigtige retning, og så skal vi bare prøve på at blive lidt skarpere, siger Braithwaite.

Danmarks kamp mod Frankrig spilles søndag klokken 20.45. Armeniens kamp mod Albanien fløjtes i gang søndag klokken 18.

/ritzau/

 

Dagens Gossip