Braithwaite udgår med skade i Toulouse-sejr

Toulouse-angriberen Martin Braithwaite er udtaget til det danske fodboldlandsholds venskabskamp på onsdag mod England på Wembley.

Landsholdstruppen samles og træner allerede mandag i London, men det er usikkert, om Martin Braithwaite bliver klar til det.

Lørdag aften udgik Braithwaite med en skade efter 47 minutters spil af udekampen mod Nice, som Toulouse endte med at vinde med 2-0.

Den tidligere Esbjerg-spiller var startet inde i ligakampen, men blot to minutter inde i anden halvleg måtte han lade sig udskifte med Eden Ben Basat.

På det tidspunkt af kampen var stillingen 0-0, og det var faktisk Ben Basat, som bragte Toulouse på 1-0 efter 66 minutter. I slutminutterne cementerede Wissam Ben Yedder sejren.

Toulouse har 36 point efter 27 kampe og ligger i midten af den bedste franske fodboldrække.

I en af de øvrige franske ligakampe blev den tidligere FC Midtjylland-spiller Mads Albæk indskiftet for Reims, som vandt 3-1 hjemme over bundholdet Valenciennes. Mads Albæk fik den sidste halve time af kampen.

Reims har på fornem vis hentet overraskende 42 point efter 27 kampe og er placeret på en sjetteplads i ligaen.

Paris Saint-Germain topper rækken med 61 point efter 26 kampe, mens Monaco, der lørdag tabte 0-2 på udebane til Saint-Etienne, har 56 point efter 27 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip