Brandalarm sendte Bayern-spillerne på gaden

Halvanden times brandalarm forstyrrede søndag aften Bayern Münchens forberedelser til tirsdagens Champions League-kamp i fodbold ude mod CSKA Moskva.

Spillere, trænere og andre ansatte i den tyske mesterklub blev overrasket kort tid efter ankomsten på Ritz Carlton-hotellet i Moskva.

Brandalarmen gik og fortsatte halvanden time, og de søvnige Bayern-spillere måtte med resten af hotellets gæster gå ud på gaden.

Problemet var dog ikke større end, at Bayern på Twitter kunne oploade billeder, der viste, at træner Pep Guardiola og nogle af spillerne varmede sig med tæpper, som hotellet havde givet dem.

Bayern-truppen endte med at gå ind i en lokal restaurant, og da myndighederne havde tjekket hotellet og ikke kunne konstatere nogen brand, kunne gæsterne igen komme ind på hotellet.

På grund af situationen meddelte Guardiola, at han og spillerne fik lov til at sove en time længere end normalt mandag morgen.

Bayern, der har danske Pierre-Emile Højbjerg på lønningslisten, åbnede Champions League-gruppespillet for to uger siden med en 1-0-hjemmesejr over Manchester City.

/ritzau/dpa

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip