Brandmand finder efterladt baby - få sekunder senere gør han det chokerende

Skrevet af Emil Martesen

12/07/2023
Foto: YouTube
Det udviklede sig hurtigt til en ganske overraskende dag for brandmanden Vincent.

Dagens topnyheder

I en kold januarnat blev en brandmand fra Florida kaldt ud på en alarmopgave, der med et snuptag skulle ændre hans liv for evigt. 

For hvad der startede som en rutinemæssig reaktion på en alarm i brandstationens babyluge, skulle hurtigt vise sig at blive begyndelsen på en utrolig rejse for denne brandmand og en efterladt baby. 

Brandmanden og Vincent hans kone havde længe drømt om at blive forældre, men de stod over for udfordringer med at få børn. 

Og da Vincent så den lille pige, der var blevet efterladt i babylugen, var det som om, kærligheden opstod ved første øjekast. 

Han vidste i det øjeblik, at han ønskede at adoptere hende og give hende et kærligt hjem. 

Det skriver delbart.

Vincent skyndte sig at køre barnet til det nærmeste hospital for at sikre, at hun var sund og rask. 

Han løftede også sløret for sin situation og sin intention om at adoptere hende med personalet - og heldigvis viste det sig, at den lille pige ved navn Zoey var helt sund og to dage senere kunne hun forlade hospitalet og begynde et nyt kapitel i sit liv sammen med Vincent og hans kone. 

I april blev adoptionen af Zoey officielt godkendt, og den glade familie kunne fejre deres formelle forbindelse. 

Brandmanden, der altid bliver bevæget til tårer, når han deler denne historie, mener, at der var en guddommelig indgriben i hele forløbet: 

“Måden, jeg fandt hende på... Det var Gud, der hjalp os”, siger han med taknemmelighed i stemmen. 

Denne hjertevarmende historie er et inspirerende eksempel på, hvordan en enkelt handling af medmenneskelighed og skæbne kan føre til et dybt og meningsfuldt bånd mellem en brandmand og en lille pige, der nu har fundet sit evige hjem.

Du kan se mere til den hjertevarme historie, herunder: