Brandmand gav førstehjælp og fik tæv af politiet

28-årige John Bjørkman sidder tilbage med tydelige mærker efter knippelslag, som han fik af betjente natten til lørdag. Betjentene troede tilsyneladende, at der var tale om slagsmål på værthuset Joe's Garage i Slagelse. Men ifølge Ekstra Bladet var John Bjørkman igang med at give en kollega førstehjælp.

- Jeg havde ringet 1-1-2 og bedt om ambulance. Han trak vejret uregelmæssigt og var bevidstløs. Så kommer politiet ind, hiver mig væk fra ham, trækker mig ud af døren og jeg bliver lagt i håndjern på det kolde fortov, fortæller John Bjørkman til avisen.

Han havde fredag aften været til julefrokost med kollegaerne fra tømrerfirmaet, og fem af dem var endt på værsthuset. Pludselig bliver den 20-årige lærling fundet bevidstløs på toilettet, og John Bjørkman, der også er deltidsbrandmand og nødbehandler hos Sorø Brandvæsen, var ved at lægge lærlingen i aflåst sideleje og ruske ham til bevidsthed, da betjentene ankom og slagene begyndte at hagle ned over ham.

Flere andre julefrokostdeltagere fik samme behandling.

Alle de anholdte blev løsladt straks efter episoden, men fik stillet bøder for værtshusuorden i udsigt.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip