Brasilianske spillere efter 1-7: Det var et mareridt

De brasilianske landsholdsstjerner bruger ord og vendinger som "mareridt" og "den værste kamp nogensinde" efter tirsdagens 1-7-nederlag til Tyskland i VM-semifinalen.

Aldrig tidligere har et hold tabt en VM-semifinale så stort.

Angriberen Fred, der under kampen blev forfulgt med buhråb fra publikum i Belo Horizonte, har det forfærdeligt.

- Det er helt klart det værste nederlag i vores karrierer. Øjeblikket er fyldt med tristhed og skuffelse, men vi må støtte os til folket, som vil hjælpe os igennem denne vanskelige tid, siger Fred.

Barcelona-backen Dani Alves, der så hele kampen fra bænken, har aldrig set et lignende kollaps. Fra det 23. til det 29. minut scorede tyskerne fire mål og bragte sig foran 5-0.

- Det er et af den slags mareridt, man kan komme ud for i fodbold. Jeg har aldrig oplevet tidligere, at et hold, der er så velorganiseret og komplet på alle områder, lukker fire mål ind på seks minutter.

- I løbet af mine 31 år har jeg aldrig set seks minutter, der er så uforklarlige, siger Alves.

Målmand Julio Cesar havde heller ikke forestillet sig, at VM skulle ende med en så stor ydmygelse, efter at de brasilianske VM-værter havde slået Colombia i kvartfinalen.

- Det er svært at forklare det uforklarlige. Vi spillede den værste kamp nogensinde, og tyskerne spillede deres bedste.

- Frem til nu var alt gået meget godt. Vi havde været stærke. Det er meget uventet, siger Cesar.

Landstræner Luiz Felipe Scolari tog straks efter kampen ansvaret for det ydmygende nederlag, mens anfører David Luiz har været ude at undskylde til det brasilianske folk.

Brasilien skal på lørdag møde enten Holland eller Argentina i bronzekampen.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip