Brasilien redder æren i Copa America med sen scoring

15/06/2015

Brasilien er sammen med Argentina favoritter til at nå frem til finalen i Copa America, men sidste års VM-værter var tæt på at få en skuffende start på turneringen, da holdet søndag mødte Peru.

I tillægsminutterne i anden halvleg sikrede brasilianerne dog sejren med målet til 2-1.

Brasilien gik ind til opgøret med ti sejre på stribe efter sidste års ydmygende nederlag på 1-7 til Tyskland i semifinalen ved VM.

Men Peru fik en drømmestart, da Christian Cueva efter tre minutter udnyttede sløset forsvarsspil fra Brasiliens David Luiz og bragte holdet foran.

Det fik Brasilien hurtigt rettet op på med en udligning to minutter senere. Dani Alves sendte en aflevering ind i straffesparksfeltet til en udækket Neymar, der på hovedstød scorede sit mål nummer 44 i 64 landskampe.

Havde tilskuerne forventet et målorgie efter de to lynscoringer, blev de skuffet.

Først et minut inde i dommerens tillægstid lykkedes det for Brasilien at sikre sig sejren, da den indskiftede Douglas Costa scorede til slutresultatet 2-1.

I den tidlige kamp i Brasiliens gruppe overraskede Venezuela ved at besejre Colombia med 1-0.

Argentina, der er i samme pulje som de forsvarende Copa America-mestre fra Uruguay, måtte i sin åbningskamp lørdag nøjes med 2-2 mod Paraguay.