Brasiliens superstjerne melder klar til Colombia-kamp

Skrevet af admin

|

03/07/2014

Dagens topnyheder

Brasiliens angriber Neymar har de seneste dage døjet med både lår- og knæproblemer, men FC Barcelona-stjernen siger nu, at han er klar til fredagens VM-kvartfinale mod Colombia.

Med fire mål har han været Brasiliens ubestridte stjerne og landsholdets topscorer, men Neymar lover ikke en masse mål mod Colombia - snarere tværtimod.

- Det er ikke altid en fest, et show, en sejr på fire eller fem mål. I dag er fodbold meget lige, meget konkurrencepræget, siger Neymar ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Hvis vi bare skal forsvare og vinde med et mål, så gør vi det. Vi er her for at vinde, tilføjer han.

Brasilien er favorit til at vinde VM i fodbold for sjette gang, men landsholdet har ikke imponeret ved slutrunden. Brasilien var yderst tæt på at ryge ud i 1/8-finalen mod Chile, men vandt til sidst i straffesparkskonkurrencen.

Neymar var ineffektiv, da Brasilien sendte Chile ud af VM. Landstræner Luiz Felipe Scolari sagde efterfølgende, at Neymars sløje præstation skyldtes angriberens skadesproblemer.

Neymar roser VM's topscorer - Colombias James Rodriguez - som foreløbig har scoret fem mål i turneringen. Rodriguez har været en af de største stjerner ved slutrunden, men som Neymar siger:

- Med al respekt så håber jeg, at hans momentum stopper nu.

Fredagens kvartfinale mod Colombia begynder klokken 22.

/ritzau/