Breaking Bad er den bedste dramaserie

Stofferne flyder i tv-serien, men i det virkelige liv er det statuetterne, det bugner med blandt skuespillerne i "Breaking Bad".

Serien har for andet år i træk vundet den prestigefulde Emmy-statuette for årets bedste dramaserie ved prisuddelingen i Los Angeles.

Også seriens hovedrolleindehaver, Bryan Cranston, kan gå hjem med en Emmy. Han vandt prisen for bedste skuespiller i en dramaserie for sin præstation som den narkosælgende, kræftsyge skolelærer Walter White.

Derudover høstede serien en række andre priser, som alle glæder seriens skaber, Vince Gilligan.

- Det er en fantastisk måde at sige farvel til vores serie på, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det sidste afsnit af "Breaking Bad" er rullet over de amerikanske tv-skærme efter den femte sæson.

Også i kategorien for årets bedste komedieserie er der gentagelser på spil.

For femte gang i træk er det holdet bag serien "Modern Family", der kan juble. Dermed tangerer serien rekorden for flest vundne statuetter i kategorien i træk, da tv-serien "Frasier" og "Modern Family" nu står lige.

Aftenens store taber var "Game of Thrones", der har danske Nikolaj Coster-Waldau i en af hovedrollerne. Serien var nomineret i 19 kategorier, men den modtog kun priser i relativt mindre kategorier.

Endvidere måtte Netflix' succes-serierne "House of Cards" med Kevin Spacey og "Orange is the New Black" med Taylor Schilling se sig forbigået. En anden favorit "True Detective" fra HBO måtte nøjes med prisen for bedste instruktion i en dramaserie.

Prisuddelingen tog en alvorlig drejning, da branchen hyldede den 63-årige skuespiller Robin Williams, der døde tidligere på måneden. Blandt andet gav vennen og skuespilleren Billy Crystal en hyldest til Williams.

- Han fik os til at grine. Jeg har tilbragt mange glade timer med Robin. Hans genialitet var fantastisk, og hans ubønhørlige energi var imponerende, sagde Billy Crystal.

Dette års udgave af Emmy-uddelingen var nummer 66 i rækken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip