Bredbåndsudbyder blev politi anmeldt

I perioden januar til marts 2012 markedsførte Dansk Bredbånd A/S et kampagnetilbud på et samlet abonnement med tv, telefoni og internet.

Men noget var galt.

Den samlede pris, altså mindsteprisen, som brugerne skulle betale, var ikke oplyst.

Den samlede pris skal nemlig være oplyst når erhvervsdrivende markedsfører et tilbud.

Typisk vil den oplyste pris på et tilbud være mindste prisen, det vil sige det minimumsbeløb, som forbrugeren betaler for at tage imod tilbuddet.

Der er tale om en overtrædelse af paragraf 13 i markedsføringsloven om prisoplysninger. Det er Forbrugerombudsmandens opfattelse, at Dansk Bredbånd A/S har overtrådt denne paragraf, og de er derfor blevet politianmeldt.

Dansk Bredbånd A/S erkender forholdet, og har nu meddelt Forbrugerombudsmanden, at de har modtaget en bøde på 50.000 kroner, som de er indstillede på at betale. 

Typisk har bredbåndsabonnementer en bindingstid på min. 6 måneder, og derfor vil du også som regel se "Pris for 6 mdr" listet sammen med den månedlige udgift, som det er tilfældet på eksempelvis bredbåndspriserne hos netkablet.dk.

Det er med til at skabe gennemsigtighed i markedet, og netop for abonnementsprodukter som bredbånd, er det vigtigt, at køberen forstår nøjagtigt hvad der købes, da det ellers kan ende med at blive dyrere end forventet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip