Breschel slået i sprinterafslutning i Paris-Nice

Lampre-rytteren Davide Cimolai fra Italien kom først over målstregen, da rytterne i Paris-Nice afgjorde 5. etape i en sprinterafslutning efter 192,5 kilometer fra Saint-Étienne til Rasteau.

Danske Matti Breschel (Tinkoff-Saxo) var med fremme på opløbsstrækningen, men han havde ikke kræfterne til for alvor at køre med om sejren. Han sluttede på syvendepladsen, hvilket han ikke var helt tilfreds med.

- Jeg kører ikke efter sekundære placeringer, men vi må være glade for det, vi kan få. Det har været et lidt skuffende Paris-Nice for os, siger Breschel til TV2.

Et udbrud på fem ryttere prøvede lykken, men de faldt fra én efter én. Belgieren Thomas De Gendt var den mest sejlivede, da han kørte solo med en kilometer tilbage, men han blev hentet af det jagtende felt med cirka 500 meter tilbage.

I stedet tog franske Bryan Coquard fra Europcar teten i spurten, men på de sidste meter måtte han se sig slået af Cimolai.

I den samlede stilling fører polske Michal Kwiatkowski (Etixx-Quick Step) fortsat foran Team Sky-rytterne Richie Porte og Geraint Thomas, der er henholdsvis et og tre sekunder efter.

Den danske Astana-rytter Jakob Fuglsang er 32 sekunder efter på femtepladsen.

Løbet slutter på søndag.

/ritzau/

.

Dagens Gossip