Brian Holm frifindes for at krænke lille pige

Retten på Frederiksberg har torsdag eftermiddag frifundet den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm for anklagen om at have krænket en lille pige seksuelt.

Under onsdagens retsmøde kom det frem, at Brian Holm og den syvårige pige havde vidt forskellige opfattelser af, hvad der skete natten til 26. april på Holms adresse på Frederiksberg.

Ved et næsten ni timer langt retsmøde forklarede Holm, at han den pågældende nat kom hjem efter en bytur, hvor han var blevet så fuld, at han kastede op.

I hjemmet fandt han pigen og sin datter sovende i soveværelset, forklarede han, selvom han ikke husker ret meget fra den nat.

Holm måtte hoppe op i sengen til de to piger for at kunne nå sin arbejdstelefon, der lå på den side af sengen, hvor pigen sov. Han flyttede også pigen, sagde han i retten, men nægtede at have krænket hende.

Pigen har derimod forklaret til politiet, at den berusede Brian Holm blandt andet trak trusserne af hende og forsøgte at sprede hendes ben, mens han slikkede hende i øret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip