Briter i chok: David Cameron beskyldes for at have stukket sin penis ind i munden på en gris

Det sker jævnligt, at politikere bliver ramt af skandaler eller løse rygter. Sjældent er det dog, at de involverer døde grise og kønsdele.

Den britiske premierminister David Cameron er vågnet til lidt af en storm fra medierne, efter en partikollega og rival har skrevet en bog, hvor han mere end antyder, at Cameron i sine unge dage stak sin penis ind i munden på en død gris.

Det skriver blandt andre Daily Mail og The Mirror.  

Anklagerne bliver fremsat af den tidligere konservative kasserer Lord Aschcroft. Han har angiveligt et horn i siden på premierministeren, fordi han føler sig forbigået.

Nu har Aschcroft udgivet en sensationel biografi. I bogen står der, at premierministeren under en fest i universitetstiden stak en “privat del af sin anatomi” ind i munden på en død gris’ hoved.

Han tilføjer dog i bogen, at det kan være, han forveksler David Cameron med en anden.

En anonym kilde, der selv sidder i det britiske parlament, har ved tre lejligheder fortalt samme historie til en journalist hos Daily Mail. Han tilføjede, at der findes et billede fra den våde aften, men den angivelige ejer af fotografiet har ikke svaret på henvendelser fra journalisterne.

Den officielle udmelding fra Downning Street no. 10 er, at man ikke kender til anklagerne.

 

Dagens Gossip