Britisk politi finder 30 mennesker i container

En mand har mistet livet, efter at han sammen med 30 andre illegale immigranter blev fundet i en container på havnen i Tilbury i det sydlige Storbritannien.

Der var både børn og voksne i containeren. Politiet i Essex, der efterforsker sagen, siger, at nogle af personerne havde "betydelige helbredsproblemer" og modtager behandling af ambulancefolk.

- 31 personer, heriblandt børn og voksne af begge køn, blev fundet i containeren. En mand er desværre afgået ved døden, og de andre har betydelige helbredsproblemer, lyder det i en udtalelse fra politiet ifølge Sky News.

- De bliver behandlet af ambulancefolk og bliver bragt til lokale hospitaler, hedder det videre.

Ifølge Sky News har mindst 19 personer - heriblandt syv børn - haft brug for enten at modtage behandling på stedet eller blive bragt på hospitalet. Mange af dem var dehydrerede.

Immigranterne blev fundet lørdag, da skibet, der var sejlet fra Zeebrügge i Belgien, var i færd med at blive losset omkring klokken 8.30 søndag morgen, rapporterer BBC.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip