Britisk rigmands-landsby i oprør over dansk supermarked

Den engelske landsby Lym i Chesire består hovedsageligt af velhavende familier uden de store bekymringer, men udsigten til at den danske supermarkedskæde Netto vil åbne en butik i byen, har sat den fredelige landsby i alarmberedskab. 

Læs også: Nu kan du også betale med MobilPay i Føtex

Vreden skyldes, at byens indbyggere var blevet stillet i udsigt af byrådet, at der ville komme et supermarked af 'høj kvalitet' til byen. Og det mener de på ingen måde Netto er.

- Jeg er sikker på, at der er mennesker, der synes Aldi og Lidl er udmærkede forretninger - min datter handler der - men jeg havde bare håbet, at vi ville fået godt supermarked som Waitrose eller Booths, siger en af byens indbyggere, Sheila Woodyatt, der også er konservativt byrådsmedlem i Lymm, ifølge Telegraph.

Læs også: Fly måtte vende om på grund af fælt lugtende bæ: Vanvittigt, siger en passager

- Jeg ved godt, at det kan lyde snobbet, men jeg havde bare håbet på et kvalitetssupermarked, fortsætter hun, og fortæller, at hun faktisk har handlet i en Lidl og en Aldi før, men at hun måtte opgive, fordi de ikke tog i mod kreditkort, da hun var der. 

Indbyggerne i rigmandsenklaven er så vrede over beslutningen, at de har startet en underskriftsindsamling på nettet, der skal få omgjort beslutningen. 

Netto har forsøgt at berolige beboerne med at det faktisk er et udemærket supermarked, men indtil videre er områdets indbyggere ikke overbevist. 

- Netto er slet ikke et supermarked i høj kvalitet, det er ikke engang i mellem kvalitet, siger Deborah O'Malley fra nabobyen Sale, iføle Telegraph. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip