Britiske anmeldere er oppe at ringe over ny Bond-film

- Navnet er Bond. James Bond.

En af de mest kendte sætninger i filmhistorien ruller snart over de danske biograflærreder igen, når den nye James Bond-film med titlen "Spectre" har premiere 30. oktober.

Allerede nu har de britiske anmeldere haft filmen til gennemsyn - og de er godt, gammeldags begejstret over film nummer 24 om den elegante efterretningsagent.

Flere af de største britiske aviser tager hele karakterskalaen i brug i bedømmelsen af "Spectre".

- Bond er tilbage, og Daniel Craig er tilbage med et skræmmende spændende, spektakulært, næsten operaagtigt, ellevildt 007-eventyr, der viser beundring for efterretningsarbejdet som et gammeldags heltehåndværk, skriver The Guardian og kvitterer med fem ud af fem mulige stjerner.

Samme topkarakter giver aviserne The Times og The Telegraph.

- Det her er ren overdådighed fra Sam Mendes' (instruktør, red.) side. Den 24. film i James Bond-konceptet kombinerer åndeløs action med spøgelser fra 007's fortid, skriver The Telegraph.

Avisen The Independents anmelder er også begejstret, men giver kun fire stjerner, fordi der bliver dvælet for meget ved James Bonds fortid.

"Spectre" har premiere i Storbritannien mandag. Titlen er navnet på det kriminelle netværk, der gør comeback i Bond-sammenhæng.

Det optrådte senest i "Diamanter varer evigt" fra 1971.

Danske Jesper Christensen spiller igen en fremtrædende rolle som den mystiske Mr. White. Hovedrolleindehaver Daniel Craig optræder for fjerde gang som James Bond.

/ritzau/

 

Dagens Gossip