Britiske medier dømmer sløset landshold ude af VM

England har de seneste mange år haft svært ved at slå igennem ved VM og EM, og det ligner endnu et tidligt exit med nul point efter to gruppekampe ved VM i Brasilien.

De britiske medier langer hårdt ud efter et sløset engelsk landshold, som endnu engang har vist, at holdet ikke er godt nok mod de bedste fodboldnationer. Især forsvaret bliver kritiseret efter 1-2-nederlag til henholdsvis Italien og Uruguay.

- Sløset, skræmt og bange, skriver den britiske tabloidavis Daily Mail, som ikke mener, at England kunne klare presset.

- Chancer blev spildt, tacklinger udeblev, og forsvaret og målmanden så nervøse ud fra start, lyder det videre efter det seneste nederlag til Uruguay.

The Times mener, at England i de første to kampe har vist sløseri på stort set alle positioner, og The Guardian betegner Roy Hodgsons mandskab som et ødelagt hold.

- Efter fire års planlægning med alt det følelsesmæssige engagement og al den forventning, der knytter sig til denne turnering, er Englands VM revet i laser i løbet af fem traumatiske dage, skriver The Guardian.

Uruguays stjerneangriber Luis Suárez scorede begge mål i kampen mod England, og The Daily Telegraph skriver, at Liverpool-spilleren ydmygede England.

England skal nu håbe, at Italien vinder fredag over Costa Rica og senere over Uruguay, samtidig med at England selv vinder den sidste gruppekamp over Costa Rica.

Alle andre resultater sender England ud af VM og hjem til flere skideballer i pressen.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip